IS: Glucomannan auttoi laihtumaan

Dieetti.eu on jo kesäkuussa kertonut konjac-kasvin juuresta saatavan glucomannan-kuidun tehosta laihduttajan tukena. Nyt myös iltapäivälehdet ovat huomanneet glucomannanin tehon.

Tänään Ilta-Sanomissa ilmestyi artikkeli, jossa toimittaja testasi kolmen viikon ajan glucomannan-kuidun vaikutusta laihduttamiseen.

Toimittaja laihdutti kolmen viikon aikana kolme kiloa syömällä kaksi glucomannan-kapselia aina puoli tuntia ennen ateriaa:

Kas ihmettä, kuitu todellakin tuntui täyttävän vatsaa! Olen yleensä syönyt aamuisin kaksi ruisleipää, mutta nyt söin vain yhden. Se riitti aivan mainiosti. Lounasajan lähestyessä minulla tosin oli kiljuva nälkä, mutta silloinkin pystyin syömään vähemmän kuidun ansiosta. Muinakin aikoina ruoka-annokseni pysyivät pieninä.

Toimittaja Marika Harjumaa kertoo testin olleen niin onnistunut, että hän ottaa glucomannan-purkin esiin heti syksyn “pakollisen” laihdutuskuurin aikana.

Esimerkiksi GlucoDiet-laihdutusvalmiste sisältää glucomannan-kuitua. Tilaa nyt tutustumispaketti suoraan kotiisi kannattuna!

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!