Victoria Principalin bikinidieetti on viikon pikadieetti

Victoria Principal tuli 1980-luvun suosikkisarja Dallasin myötä tutuksi myös suomalaisille. Monen muun näyttelijän tavoin Victoria Principal julkaisi myös oman dieettioppaan. Principalin pikadieetti lupaa neljän kilon pudotuksen viikossa.

Victoria Principalin bikinidieetti lupaa 2-4 kilon painonpudotuksen viikossa. Näin se kuuluu samaan hiukan epäilyttävien pikadieettien sarjaan kuin kaalikeittodieetti, lentoemäntädieetti ja greippidieetti.

Muiden pikadieettien tavoin bikinidieetti sopii kerran vuodessa toteutettavaksi pikakuuriksi, jolla saa nopeasti aikaan väliaikaisen painonpudotuksen.

Bikinidieetti on erittäin vähäkalorinen

Bikinidieetti on erittäin vähäkalorinen dieetti, jonka annokset ovat pieniä. Viikon dieetti koostuu lähinnä vihanneksista, hedelmistä ja vähärasvaisesta lihasta.

Lisäksi dieetti rajaa syömisen päiväaikaan: bikinidieetin mukaan iltakahdeksan jälkeen ei enää syödä mitään.

Tarkat dieettiohjeet julkaistiin kirjassa The Diet Prinicipal jo vuonna 1987. Nykyään kirjaa voi olla hankala löytää, joten dieettiohjeita kannattaa kaivaa netistä.

Kirjan suosittamat annoskoot ovat pieniä, minkä vuoksi bikinidieettiä noudattava tuntee itsensä helposti koko ajan nälkäiseksi.

Tarkka dieetti on helppo toteuttaa

Tarkkaan suunniteltu dieetti on tietenkin helppo toteuttaa. Jos saat Principalin kirjan käsiisi, ei sinun tarvitse itse pohtia mitään yksityiskohtia dieetin toteuttamiseksi.

Vastaavasti dieettiä pitää noudata moitteettoman tarkasti. Silloin paino putoaa väistämättä jonkin verran — muiden pikadieettien tavoin suuri osa painonpudotuksesta perustuu kuitenkin nesteen poistumiseen kehosta.

Dieetti jättää kuitenkin noudattajansa nälkäiseksi, mikä aina vaarantaa dieetin onnistumisen. Nälkää on mahdollista vähentää juomalla vettä tai sokeroimatonta teetä runsaasti päivän aikana ja aterioiden yhteydessä.

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!