Laihdu nopeasti nälkää näkemättä!

Laiskuus ja ahneus ovat osa ihmisluontoa. Siksi me liikumme liian vähän, siksi me syömme liikaa. Samasta syystä laihduttajat etsivät jatkuvasti keinoa laihtua nopeasti, näkemättä nälkää.

Jos pääsisimme eroon laiskuudesta ja ahneudesta, harvat meistä enää olisivat ylipainoisia. Silloin söisimme vain kohtuudella, emmekä ahmisi herkkuja edes joulunpyhinä.

Silloin me liikkuisimme paikasta toiseen kävellen ja käyttäisimme autoa vain harvoin. Hissin sijaan kapuaisimme kolmanteen kerrokseen rappusia pitkin.

Laiskuus ja ahneus pitävät meidät ylipainoisina

Valitettavasti laiskuus ja ahneus ovat aina kanssamme.

Sen vuoksi etsimme myös helppoa tapaa laihtua nopeasti. Mieluiten dieettiä, jonka aikana saisimme syödä vatsamme täyteen.

Tässä varmasti piilee erilaisten karppausdieettien houkutus. Karppaaja saa syödä vatsansa täyteen, eikä näe nälkää — näin julistavat otsikot naistenlehtien kansissa.

Kuitenkin myös karpin täytyy luopua jostakin, nimittäin hiilihydraateista. Karppaustyylistä riippuen luopumisen aste vaihtelee paljonkin — esimerkiksi neljän tunnin dieetin noudattaja joutuu luopumaan lähes kaikista ruoka-aineista kuudeksi päiväksi viikossa. Dukanin dieetti sallii jo enemmän, mutta sekin tuntuu hiilareiden ystävästä kovin rajoittavalta.

Laihdutusvalmisteet lupaavat laiskaa laihduttamista

Valokuvassa koira makoilee sohvalla.

Laihdutusvalmisteet ovat laiskan laihduttajan unelma. Ne lupaavat kiihdyttää aineenvaihduntaa, tehostaa ruuansulatusta ja vähentää ruokahalua.

Tämän laihdutusvalmisteet tekevät ilman sivuvaikutuksia, pelkästään yrttien ja muiden luonnollisten ainesosien avulla.

Houkuttelevaa, eikö totta?

Löytyisikö hoikkuuden salaisuus sittenkin luontaistuotekaupan valikoimista? Onko tie hoikkaan kroppaan mahdollinen vain tilaamalla uusin ihmepilleri verkkokaupasta?

Laihdut nopeasti, kun lopetat laiskottelun!

Ahneudesta voi olla vaikea totutella eroon. Laiskuudesta pääsee eroon helpommin — kun vain ryhtyy elämään aktiivisemmin.

Itse huomasin tottuvani nopeasti, vain muutamassa päivässä, esimerkiksi kävelemään neljänkymmenen minuutin mittaisen työmatkan. Parin viikon kuluttua en edes hengästynyt kävellessäni matkan jo viisi minuuttia nopeammin.

Aikaisempaa aktiivisempi elämäntapa muuttuu nopeasti epämiellyttävästä rasituksesta mukavaksi osaksi elämää. Anna sille mahdollisuus!

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!