Laihduttaminen onnistuu, kun otat liikunnan tavaksesi!

Pelkkä ruokavalion keventäminen auttaa joitakin laihtumaan. Tehokas ja nopea laihduttaminen onnistuu varmemmin, kun otat mukaan liikunnan.

Mutta mitä teet jos inhoat liikuntaa? Tuoko liikunta sinulle vain vastenmielisiä muistoja koulun liikuntatunneilta?

Silloin sinun täytyy löytää liikunnan ilo uudestaan. Kun liikunnasta tulee hauskaa ja nautinnollista, onnistuu myös laihduttaminen entistä helpommin!

Seuraavat seitsemän vinkkiä auttavat sinua liikkumaan ja nauttimaan siitä.

  1. Aloita päiväsi liikunnalla! Nopea treeni aamulla kohottaa energiatasoasi, kirkastaa ajatuksiasi ja tekee työpäivästäsi tehokkaamman.
  2. Valitse hauska liikuntamuoto. Liikunnan ei tarvitse olla sadesäässä hölkkäämistä tai punttien nostamista kuntosalilla — valitse laji, josta pidät!
  3. Treenaa kaverin kanssa! Liikunta on kaksin aina hauskempaa.
  4. Kokeile jotain uutta! Jos liikunta ja laihduttaminen eivät ole onnistuneet vanhoilla konsteilla, kokeile uusia liikuntamuotoja. Olisiko aerobic tai tankotanssi sinun lajisi? Vai ryhtyisitkö pyöräilemään?
  5. Tee liikunnasta säännöllinen tapa. Kun harjoittelet aikataulun mukaan tiettyinä päivinä ja kellonaikoina, tulee siitä säännöllinen tapa. Pian et voi enää jättää treenejä väliin!
  6. Jos kuntosi on huono, aloita liikunta kevyesti. Puolen tunnin kävelylenkki päivittäin saa veren kiertämään ja piristää mieltä.
  7. Lisää liikuntaa vähitellen, kun kuntosi paranee.

Laihduttaminen ja liikunta toimivat yhdessä paljon paremmin kuin hullun lailla treenaaminen tai rankka dieetti.

Kaiken lisäksi se on monin verroin hauskempaa!

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!